Avtal 8/8 med Österåkers GK klart

Du som är A- eller Y-medlem har nu möjlighet att spela på tre andra anläggningar utöver vår egen utan extra kostnad. Samarbetet med Sollentuna GK och Täby GK fortsätter. I år utökar vi nämligen förmånen med att inleda samarbete även med Österåkers GK. Syftet är att erbjuda ett mervärde som ger variation och utökade spelmöjligheter utan extra kostnad.

 • Avtal 24/24/24 med Sollentuna GK och Täby GK
  Samarbetet med Sollentuna GK, Täby GK och oss innebär att varje klubb upplåter 24 starttider per vecka på sin 18-hålsbana på helgfria måndagar – torsdagar. Av de 24 tillgängliga starttiderna får maximalt 16 starttider bokas av medlemmar från en av de två andra klubbarna.

 • Avtal 8/8 med Österåkers GK (gäller Västerled)
  Avtalet mellan Österåkers GK och oss innebär att vi upplåter 8 starttider per vecka på respektive 18-hålsbana på helgfria måndagar – torsdagar.

 • Ring för att boka starttid på Sollentuna GK, Täby GK och Österåkers GK
  Som A- eller Y-medlem kan du boka starttid hur långt som helst i förväg och alltid i mån av plats. Du kan bara ha en starttid bokad för Avtal 24/24/24 och en starttid för Avtal 8/8. För att boka starttid ringer du till respektive klubb för att förvissa dig om att det finns bokningsbar tid enligt avtalen. De registrerar därefter din starttid i Min Golf. Du kan alltså inte hänvisa till avtalen om du bokat via Min Golf eller vill boka på plats.

  Vid förhinder bokar du av din starttid så snart som möjligt och inte senare än 24 timmar innan spel. Vid så kallad ”no show” får du inte boka ny tid enligt avtalet förrän efter en månad.

  Avtalet gäller inte i samband med tävling eller andra event.

 • Uppgradering av medlemskap 
  Är du inte A- eller Y-medlem och vill ta del av avtalen? Det går alltid att uppgradera medlemskapet. Ta kontakt med oss på kansliet så hjälper vi till med det.

  Läs mer här om våra övriga medlemsförmåner