Frivilligkåren i startgroparna

När frivilligkåren är på klubben ser de ofta något som skulle behöva putsas till på banorna, på övningsområdet eller vid klubbhuset. De pratar om det, ofta vid fikat, men sen släpper de det. Nu är det dags att ta tag i det där som skaver och se till att det blir gjort.

Sagt och gjort. I tisdags träffades 20 personer från frivilligkåren för att ta upp det som var och en tycker är angeläget att fixa till för att höja finishen och öka trivseln på vår anläggning. På bilden syns alla lappar med deras förslag på förbättringar, stort som smått, som ska omsättas i praktiken på ett eller annat sätt. Till exempel att det finns hål på alla utslagsmattor för stora gummipeggar och rensa bort omkullfallna träd, sly och ris kring banorna.

Medlemsenkäten Players 1st och gästundersökningarna
Vad tycker våra gäster om oss? Och vad tycker vi medlemmar? Nu på torsdag träffas frivilligkåren på nytt för att höra klubbchefen berätta om resultatet från undersökningarna som också blir ett värdefullt bidrag till vad vi behöver göra.

Vad händer sen?
Efter insamlingen av alla synpunkter och förslag har vi ett utmärkt underlag för att göra en handlingsplan för vad som behöver göras, vem som gör vad och när det ska göras.

Nu blickar vi fram mot en ny härlig golfsäsong och frivilligkåren är redan i full gång. I år kommer det att finnas mycket att göra för frivilligkåren, både sådant som de alltid gör men även en hel del nytt. Och det finns något för alla att ta tag i, både det som kräver lite styrka men också mycket där det inte alls behövs.

Vill du också vara med och hjälpa till att höja finishen på vår anläggning? Mejla till christer.jonsson@swebowl.se och anmäl dig så snart som möjligt.

Klicka här så får du veta mer om frivilligkåren.