Första månaden med vår nye krögare

Frida, Mohammed, Peter och Martin

Frida, Mohammed, Peter och Martin

Nu har vår nya klubbrestaurang varit på plats i drygt en månad. Krögare Martin Lexén, hur har de första veckorna varit?

- Omtumlande med många nya intryck och vi är fantastiskt glada över det positiva mottagandet från både medlemmar och gäster.

Martin och hans medarbetare har hunnit bilda sig en uppfattning om vad som behöver åtgärdas inför nästa säsong. De har också fått frågor och synpunkter från oss matgäster och slipar på detaljer för att det ska bli så bra som möjligt.

- Det är otroligt roligt att så många uppskattar de förändringar som redan gjorts, säger Martin. Vi kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men de ger uttryck för att det känns annorlunda, mer restaurangmässigt och med en omväxlande meny. Huruvida detta stämmer kan inte vi bedöma men den typen av feedback är oerhört inspirerande för oss.

18-hålsbanan har stängt för säsongen och då startar den största utmaningen, att fortsätta attrahera både medlemmar och de som inte golfar att komma förbi och äta lunch nu när vi har en klubbrestaurang som har öppet året runt, även snöiga kalla vinterdagar.

Restaurangen är öppen för lunch alla vardagar mellan kl 10:30 och 14. Vad som står på menyn ser du både på klubbens hemsida och restaurangens Facebooksida Ett plus 2.

Julbord 6, 7, 8 och 9 december

Nästa vecka dukar ni upp julbord i fyra dagar. Vad bjuder ni på?

- På julbordskvällarna 6, 7 och 8 december bjuder vi på glögg och pepparkakor från kl 17 på uteserveringen samt i baren (där finns även garderobsmöjligheter). Önskar man något annat än glögg innan middagen finns det också. Kl 18 står julbordet redo med allt från sillar och laxar till kallskuret och julskinka. Klassiska varmrätter står redo att avnjutas och dessertbordet kommer att bjuda på en hel del godsaker. Vid kl 21 börjar vi avrunda men baren är öppen till kl 22.

På söndagen den 9 december är det julbord på eftermiddagen som startar kl 13:30 med glögg och pepparkakor innan det är dags för julbordet kl 14-17.

- På tal om jul, vi stänger för jul- och nyårsledighet från och med lördag 22 december, avslutar Martin, men vi önskar alla välkomna tillbaka när vi öppnar för lunch igen måndagen den 7 januari 2019.

Boka julbord
För att boka plats för julbordet, mejla info@ettplus2golf.se eller ring till restaurangen på 08-582 484 20.
Fredag 7 december är det fullbokat med det finns platser kvar övriga dagar.