”No show” debiteras med 200 kronor för både medlemmar och gäster

Sommaren är här med sol och värme och antalet bokningar på framför allt 18-hålsbanan har ökat betydligt vilket är glädjande efter den kalla inledningen på säsongen. Det betyder också att vi behöver bli bättre på att respektera reglerna för incheckning och avbokning. Varje ”no show” betyder nämligen att någon annan inte fick chansen att spela. Nästa gång kan det vara du. 

Obligatorisk incheckning
För dig som medlem gäller samma regler som för gäster, att du checkar in hos receptionen (och betalar eventuell greenfee) senast 15 minuter innan start. Därefter förfaller din starttid och receptionen kan boka in annan spelare på den starttiden.

Förhinder
Har du en bokad starttid, hör av dig så snart som möjligt för att boka av starttiden, och inte senare än 2 timmar innan start.

Vad händer vid ”no show”?
Medlemmar och gäster som inte checkar in eller underlåter att avboka sin starttid kommer att debiteras en avgift om 200 kronor. Om du inte betalar in avgiften, eller vid upprepad ”no show”, stängs du av från att kunna boka starttider under en tid.

Vi vill också påminna om att vi eftersträvar fyrbollar under de mest attraktiva tiderna och att receptionen har rätt att fylla upp till fyrbollar och flytta bokade tider för att optimera tillgängligheten på banan.

Vid frågor om "no show" och våra bokningsregler, vänligen kontakta vår klubbchef Oliver May på oliver.may@bbgk.se eller 070-640 43 58.