Senaste nytt om...

Bilförbud
I fredags beslutade vi om bilförbud på båda banorna. Bilförbudet fortsätter gälla tills vidare för att undvika skador på banorna. 

Luftning
Från och med måndag 16 oktober börjar vi lufta greenerna på 18-hålsbanan. Dvs vi gör små hål och dressar med sand efteråt.

Avtal 24/24/24
Idag, torsdag 12 oktober, är sista dagen för dig som är A- eller Y-spelare att spela hos Sollentuna GK eller Täby GK enligt avtalet.

Som vi meddelat tidigare har klubbarna kommit överens om att förlänga avtalet för 2018. Vi återkommer till våren med uppgift om när avtalet börjar tillämpas igen.

Vad är Avtal 24/24/24?
I år har vi utökat samarbetet med Sollentuna GK och Täby GK och som ger er som är A- och Y-medlemmar möjlighet att spela utan extra kostnad på två andra anläggningar utöver vår egen. Syftet är att erbjuda ett mervärde som ger variation och utökade spelmöjligheter utan extra kostnad.

Avtalet mellan Sollentuna GK, Täby GK och oss innebär att varje klubb upplåter 24 starttider per vecka på sin 18-hålsbana på helgfria måndagar-torsdagar. Av de 24 tillgängliga starttiderna får maximalt 16 starttider bokas av medlemmar från en av de två andra klubbarna. Avtalet gäller inte i samband med tävling eller andra event. Och du måste alltid ringa till den klubb du vill spela på för att boka tid.