Teen Tour First spelas hos oss 18 augusti

På lördag den 18 augusti med start kl 8 spelas femte omgången av Stockholmsdistriktets Teen Tour First hos oss. Tävlingsformen är slaggolf scratch över 18 hål från blå tee.

Från vår klubb deltar Jakob Modig, Hugo Rönnberg, Totte Uhlán och Mattias Ring. Vi har också fått wild cards att dela ut till ytterligare tre juniorer och de har gått till Texas Wallin, Oscar af Ugglas och Rasmus Rönnberg.

I torsdags, 9 augusti, spelades Supportermästerskapet och vi som var med då kunde på nära håll se Jakob, Hugo, Mattias och Totte spela. Nästa lördag har alla chansen att se dem tävla på hemmaplan. Och dessutom de tre som kommer med i tävlingen på wild cards. 

Vad är Teen Tour?
Teen Tour First är första steget i Svenska Golfförbundets (SGF) tävlingstrappa för flickor och pojkar från 13 år upp till 21 år som har tävlingserfarenhet. Tävlingarna arrangeras i distriktet av SGF och Stockholms Golfdistriktsförbund.

Teen Tour är golfens ungdomstour med ett trappstegssystem i tre steg för golfspelande ungdom (från Teen Tour First till Teen Tour Elite). Tävlingarna ser olika ut på de olika nivåerna och mellan olika omgångar. Allt från 18 hål slaggolf scratch på nivå First till fyra  dagars matchspel på nivå Elite.

Kom till klubben nästa lördag och heja fram våra duktiga juniorer!