24/24/24-avtalet med Sollentuna GK och Täby GK

I år har vi utökat samarbetet med Sollentuna GK och Täby GK som ger er som är A- och Y-medlemmar möjlighet att spela på två andra anläggningar utöver vår egen. Syftet är att erbjuda ett mervärde som ger variation och utökade spelmöjligheter utan extra kostnad.

24/24/24-avtalet
Avtalet mellan Sollentuna GK, Täby GK och oss innebär att varje klubb upplåter 24 starttider per vecka på sin 18-hålsbana på helgfria måndagar – torsdagar. Av de 24 tillgängliga starttiderna får maximalt 16 starttider bokas av medlemmar från en av de två andra klubbarna.

Avtalet gäller inte i samband med tävling eller andra event.
 
Ring för att boka
Som A- eller Y-medlem kan du boka starttid på Sollentuna GK och Täby GK hur långt som helst i förväg och alltid i mån av plats. Du kan bara ha en starttid bokad. För att boka starttid ringer du till respektive klubb för att förvissa dig om att det finns bokningsbar tid enligt 24/24/24-avtalet. De registrerar därefter din starttid i Min Golf. Du kan alltså inte hänvisa till 24/24/24-avtalet om du bokat via Min Golf eller vill boka på plats.
 
Vid förhinder bokar du av din starttid så snart som möjligt och inte senare än 24 timmar innan spel. Vid så kallad ”no show” får du inte boka ny tid enligt avtalet förrän efter en månad.
 
Uppgradering av medlemskap
Är du inte A- eller Y-medlem och vill ta del av 24/24/24-avtalet? Det går alltid att uppgradera medlemskapet. Ta kontakt med oss på kansliet så hjälper vi till med det.