Kurser, lektioner och nybörjarkurser

Häng på våra nybörjarkurser för endast 995 kronor. Kurserna vänder sig till dig som är nybörjare, som provat lite eller ingenting alls. Upplägget är träning i grupp om 6-10 personer under 10 timmar. Låneklubbor, fria rangebollar och spel på vår 9-hålsbana ingår i priset. Efter kursen får du också ett antal fria rundor på vår 9-hålsbana.

Nyfiken och vill veta mer? Klicka här för att läsa mer om nybörjarkurserna och hur du bokar. Du kan också kontakta vår tränare Jan-Ivar Johansson på plats i shopen.

Vinterträning i Barkarbyhallen

Vintern är en perfekt årstid att ta några lektioner eller gå en kurs hos Jan-Ivar i Barkarby Golfhall för att få en bra start inför nästa golfsäsong. Här kan du se hela utbudet av lektioner och kurser och här har du juniorträningarna. Anmäl dig innan årsskiftet men gärna så snart som möjligt eftersom det är begränsat antal platser på vinterkurserna.

Har du frågor om vilken träning som passar dig bäst? Besök shopen i golfhallen när den öppnar igen den 26 november och prata med Jan-Ivar. Du kan också ringa honom på telefon 08-410 420 32 eller mejla till golf@jiva.nu.