Golfresor

Camporeal Golf Resort 31 mars-7 april - fulltecknad

Camporeal har en 18-hålsbana med storslagna omgivningar. Det är en naturskön och omväxlande bana som följer den kuperade terrängen. Camporeal öppnade 2005 och är designad av Donald Steel. De första nio hålen premierar dig som spelar strategiskt. De sista nio ger dig möjlighet att spela något vildare med drivern. Camporeal är en golfbana där du hela tiden ställs inför intressanta utmaningar.

Dolce Camporeal
Ett 5-stjärnigt hotell där du tar hissen från rummet ner till golfbanan, spaanläggningen, baren och de olika restaurangerna. I närheten av hotellet ligger byn Torres Vedras med livsmedelsbutiker och mysiga restauranger. 

Klicka här för Camporeal Golfresorts hemsida.

Har du frågor om resan är du välkommen att kontakta Jan-Ivar på golf@jiva.nu eller 0708-18 18 36.

Ladies Only på Praia D'El Rey 24-31 mars - få platser kvar

Ladies Only för 20:e året, en vecka i damgolfens tecken med specialanpassad träning och många utvecklande ronder tillsammans med golfande damer i alla åldrar.

West Cliffs
En underbar golfupplevelse med storslagen utsikt ut över Atlanten. Banan slingrar sig genom böljande sanddyner och lundar med pinjeträd.

Praia D'El Rey Golf & Beach Resort
Ett 5-stjärnigt Marriotthotell med hög standard som ofta överträffar förväntningarna. På hotellet finns pooler, gym, spa, barer och flera restauranger i olika stilar.

Klicka här för mer information, pris och länk till bokningssajten hos Golf Plaisir.

Klicka här för Praia D'El Reys hemsida.