Senaste nytt

Årets vårresa går till Åda Golfklubb fredag - lördag 17-18 maj

Vi har valt Åda GK för årets damresa. Där kan vi umgås, äta gott och spela två rundor tillsammans med bra boende på banan. Det var saker vi tänkte på när vi letade efter ett golfpaket till ett rimligt pris. Helgen kommer att innehålla golftävlingar i lag och individuellt. Vi bjuder också på lite mental träning. Vi börjar med samling fredag lunch för start av golfspel direkt efter lunchen.

Vi har 25 platser reserverade till slutet av januari. Det innebär att vi vill ha din intresseanmälan så snart som möjligt till någon av oss i arrangörsgruppen. Vi behöver också ta ut en anmälningsavgift på 500 kr som du behöver betala in före 15 januari. I paketpriset 2 295 kr per person ingår boende i dubbelrum, trerättersmiddag fredag, frukost lördag och 2 st greenfee. Dryck tillkommer. Slutbetalning ska ske senast en vecka innan direkt til Åda GK. Du får inbetalningsinformation när du gjort din intresseanmälan.

Frågor och anmälan till någon av följande arrangörer:
Anette Stenlund Anettestenlund@yahoo.se
Elisabeth Adler Elisabeth.adler@eniro.com
Cathrine Vincenti Cathrinev9@gmail.com

Damtävlingar och andra golfaktiviteter

Under vårt höstmöte tackade vi av Harriet Rudblom och Monica Spendilow. De har gjort ett fantastiskt jobb för oss alla under många år.

Bro-Bålsta GK har ett ovanligt brett utbud och bra engagemang i damgänget. Låt oss behålla det. Du vet väl att vi därför behöver fler som är intresserade av att hjälpa till med våra damarrangemang. Då kan vi behålla antalet damtävlingar och andra aktiviteter. Idéer, frågor och intresse kan du lämna till någon av oss i damkommittén nedan. Du är naturligtvis välkommen att hjälpa till som tävlingsledare eller vid något enstaka arrangemang också. Ditt engagemang kan du anpassa efter ditt intresse och tillgänglighet. 

På vårmötet kommer vi att presentera ett förslag för året med tävlingar och gemensamma aktiviteter. 

Frågor och anmälan till:
Lena Brundell lena_margrethe@hotmail.com
Gun Stenman gun.stenman@outlook.com
Cathrine Vincenti cathrinev9@gmail.com
Britt Hedsved britt.hedsved@live.se