Christer söker fler till frivilligkåren

Frivilligkåren, ett gäng medlemmar som arbetar ideellt på golfklubben, har varit i gång i sex år. De samlas vid 9-tiden på tisdagarna, arbetar 3-4 timmar och avslutar med gemensam lunch som klubben bjuder på. Förutom att de gör en stor insats för klubben är det också en trevlig social samvaro. Säsongen avslutas med tävling och lunch för frivilligkåren tillsammans med banchefen och klubbchefen. Förra året fick deltagarna även greenfeecheckar som gäller både på Bro-Bålsta och Wäsby GK.

Christer Jonsson, som är sammankallande, välkomnar fler att vara med i Frivilligkåren. Framför allt behöver de en grupp som tar sig an planteringarna kring klubbhuset. Har du intresse och kunskap för detta? Kontakta Christer så snart som möjligt.

Frivilligkåren utför underhållsarbeten på banorna och på rangen för att avlasta banpersonalen. De snickrar, målar, rensar och röjer för att hjälpa till att hålla finishen på banorna, övningsområdena samt i och kring klubbhuset. Under vintern kan det vara arbeten både inomhus och utomhus.

Vill du också ställa upp då och då?
Anmäl dig genom att mejla namn och telefonnummer till christer.jonsson@swebowl.se och ange särskilt om du är intresserad av ”trädgårdsgruppen”. Och vi välkomnar fler damer till frivilligkåren.

Veckovisa förfrågningar
Christer skickar ut en förfrågan till alla och frågar vilka som kan delta kommande tisdag. Det är inget krav att vara med varje tisdag. Du ställer upp när det passar.

Vill du veta mer om frivilligkåren? Mejla Christer eller ring honom på 0708-75 19 87.

Välkommen till frivilligkåren du också!

Christer Jonsson
Samordnare