Senaste nytt

Säsongsavslutning och höstmötet

Säsongen för Old Members tävlingar avslutades den 10 oktober med spel på 9-hålsbanan. Därefter följde lunch och höstmöte hos Kalmarsand Restaurang & Bar i Bålsta.

Höstmötesprotokollet
Protokollet från höstmötet är redan justerat och klart och finns att läsa under rubriken Protokoll. Där finns också en bilaga som innehåller en sammanställning över golfåret 2018.

Dagens tävling
Vinnare av dagens tävling var Monica Spendilow och Gustaf af Jochnick. Bland övriga vinnare kan nämnas Anders Sandin som kan titulera sig Årets Golfare 2018 och Ronny Tollestam som tog hem Order of Merit på 9-hålsbanan.

Nu fortsätter vi med Race to Christmas

Sommarsäsongen är över och nu tar våra höst- och vinteraktiviteter vid med Race to Christmas som spelas på 18-hålsbanan så länge den är öppen. När vintern kommer fortsätter vi på 9-hålsbanan.

Den som vill vara med kommer till klubbhuset måndagar kl 10 för lottning. Tävlingsavgift 20 kronor. Potten delas sedan upp på de som har dagens tre bästa resultat.

Puttningstävlingarna
Efter trettonhelgen börjar puttningstävlingarna i Veddesta golfhall. Samling på måndagarna kl 13.

Vi söker fler till friviligkåren

Frivilligkåren, ett gäng medlemmar som arbetar ideellt på klubben, har varit i gång i sju år. De samlas vid 9-tiden på tisdagarna, arbetar 4 timmar och avslutar med gemensam lunch. Förutom att de gör en stor insats för klubben är det också ett härligt gäng. Säsongen avslutas med tävling och lunch tillsammans med banchefen och klubbchefen. I år går utflykten till Viksjö GK onsdagen den 26 september.

Christer Jonsson, som är sammankallande, vad utför frivilligkåren för uppgifter?

- Vi utför underhållsarbeten på banorna och på rangen för att avlasta banpersonalen. Vi snickrar, målar, rensar och röjer för att hjälpa till att hålla finishen på banorna, övningsområdena samt i och kring klubbhuset. Under vintern kan det vara arbeten både inomhus och utomhus.

Vill du också ställa upp då och då?
Anmäl dig genom att mejla namn och telefonnummer till christer.jonsson@swebowl.se. Och vi välkomnar fler damer till frivilligkåren.

Veckovisa förfrågningar
Christer skickar ut en förfrågan till alla och frågar vilka som kan delta kommande tisdag. Det är inget krav att vara med varje tisdag. Du ställer upp när det passar.

Vill du veta mer om frivilligkåren? Mejla Christer eller ring honom på 0708-75 19 87.

Välkommen till frivilligkåren du också!