Senaste nytt

OM först med 50/50

Efter dagens puttning har Vision 50/50 omsatts till en realitet. I sammandraget har damerna fem segrar och därmed är det utjämnat.

För att ytterligare understryka att damerna är på gång bestod finalfältet av två damer. En revbensskadad Harriet mötte Margreth i finalen där Harriet vann klart.

Nu är det bara två omgångar kvar innan vi stänger för säsongen.

Väl mött nästa måndag den 25 mars kl 13.

Bosse
TD och stolt sponsor

Höstmötesprotokollet

Protokollet från höstmötet finns att läsa under rubriken Protokoll. Där finns också en bilaga som innehåller en sammanställning över golfåret 2018.

Vi i friviligkåren vill gärna bli fler

Frivilligkåren är ett gäng ideellt arbetade medlemmar som varit i gång i tio år. Nytt för i år är att vi byter arbetsdag till måndagar. Vi samlas kl 9, arbetar fyra timmar med fika i halvtid och avslutar med gemensam lunch. Förutom att vi gör en stor insats för klubben är det också en trevlig och rolig samvaro.  

Frivilligkåren utför underhållsarbeten på båda banorna för att avlasta banpersonalen men vi snickrar, målar, rensar och röjer även på anläggningen i övrigt för att hjälpa till att hålla finishen vid sidan av banorna, på övningsområdena, driving range, parkeringen samt inne i och omkring klubbhuset.

Vill du också ansluta dig till frivilligkåren?
Christer Jonsson, som är sammankallande, välkomnar fler att vara med i frivilligkåren. På vårt uppstartsmöte för i år har vi identifierat ett stort antal saker som behöver åtgärdas och vi välkomnar fler att ansluta sig så att vi kan nå våra mål.

Har du frågor om frivilligkåren, mejla Christer eller anmäl dig redan nu med namn och mobilnummer till christer.jonsson@swebowl.se

Veckovisa förfrågningar
Inför varje tisdag skickar Christer en förfrågan till alla och frågar vilka som kan delta. Det är inget krav att vara med varje vecka. Du ställer upp när det passar.