Senaste nytt

Old members klubbresa till Hagge GK 3-4 september

Hagge GK ligger i det vackra Bergslagen vid sjön Haggen. Sju fyrmannalag spelade sedvanlig Rumble på den utmanande banan. Efter tävlingen bar det av till Wanbo herrgård, Smedjebacken, för middag, prisutdelning och övernattning men även vinprovning under ledning av Waldemar Sandberg och underhållning av Björne Davidsson. I det vinnande laget ingick Monica Spendilow, Monica Darland, Robert Åhlström och Göran Broman. 

Klicka här för ett längre reportage från klubbresan.

Säsongsavslutning onsdag 11 oktober
Vi inleder med att spela 9 hål på 9-hålsbanan med gemensam start kl 10. Efter tävlingen bjuder vi på lunch innan höstmötet börjar kl 13. Anmäl dig till tävlingen via Min Golf senast lördag den 7 oktober.

Veckans regelfråga - 18 september - Får man ta bort sand som ligger framför bollen på fairway?
Svar:
Nej, enligt definitionen för Lösa naturföremål.
Svar på de tidigare regelfrågorna finns på sidan Tävlingsresultat.

Hur är poängläget för 18- och 9-hålsbanan?
Nu är poänglistorna för tävlingarna den 18 september på 18- och 9-hålsbanan uppdaterade och finns på sidan Tävlingsresultat.
Du vet väl att aktuellt läge för Order-of-merit även finns på Min Golf. Gå in på den senaste röda röda tävlingen och klicka på fliken längst till höger så finns listan där.

Poängläget i Eclectic
Här är läget den 18 september och nu tätnar det i toppen. Daniel Malmberg har tagit täten med Ronny Månsson som tvåa.

En omgång kvar av matchspelet
Efter den näst sista omgången av årets matchspel ser det ut att bli en uppgörelse mellan Jan Ohlsson, Ove Hellqvist och Roland Svensson. Eller kan möjligen Olle Lindroth blanda sig i toppstriden? Den 3 oktober har vi svaret. Så här är läget nu.
 
Fick du för lite växel tillbaka?
Vid OM-tävlingen den 28 augusti fick någon för lite växel tillbaka när startavgiften betalades. För att rätta till detta misstag från tävlingsledarnas sida, kontakta Bengt och Eva Persson på telefon 070-3480092.
 
Hur gick det i Treklövern?
Sollentuna GK vann på 402 poäng. Vi blev tvåa på 399 poäng och Täby GK trea på 371 poäng.