Senaste nytt

Race to X-mas varje måndag

Måndag 16 oktober körde vi igång med Race to X-mas. Vi spelar 18-hålsbanan så länge den är öppen och fortsätter sen på 9-hålsbanan tills snön eller kylan sätter stopp.

Du behöver inte anmäla dig i förväg utan kommer till klubben kl 10, betalar startavgiften om 20 kronor, och därefter tar någon av er hand om lottningen. Prodecuren är enkel, när alla kommit i mål får vinnaren dagens pott.

Old members höstmöte 11 oktober

Så snart protokollet är justerat och klart läggs det ut under fliken Protokoll.

Årets mästare

Röda tävlingar - Lennart Rudblom
Svarta tävlingar - Lennart Rudblom
9-hålsbanan - Margareta Norman
Eclectic - Ronny Månsson
Matchspelet - Jan Ohlsson
Matchcupen herrar A - Anders Sandin
Matchcupen herrar B - Ronny Månsson
Matchcupen damer - Eija Arveteg
Matchcupen mixed foursome - Tom och Gunilla Sörenstam

Old members klubbresa till Hagge GK 3-4 september

Hagge GK ligger i det vackra Bergslagen vid sjön Haggen. Sju fyrmannalag spelade sedvanlig Rumble på den utmanande banan. Efter tävlingen bar det av till Wanbo herrgård, Smedjebacken, för middag, prisutdelning och övernattning men även vinprovning under ledning av Waldemar Sandberg och underhållning av Björne Davidsson. I det vinnande laget ingick Monica Spendilow, Monica Darland, Robert Åhlström och Göran Broman. 

Klicka här för ett längre reportage från klubbresan.

Fick du för lite växel tillbaka?
Vid OM-tävlingen den 28 augusti fick någon för lite växel tillbaka när startavgiften betalades. För att rätta till detta misstag från tävlingsledarnas sida, kontakta Bengt och Eva Persson på telefon 070-3480092.