Kurser, lektioner och nybörjarkurser

Häng på våra nybörjarkurser för endast 995 kronor. Kurserna vänder sig till dig som är nybörjare, som provat lite eller ingenting alls. Upplägget är träning i grupp om 6-10 personer under 10 timmar. Låneklubbor, fria rangebollar och spel på vår 9-hålsbana ingår i priset. Efter kursen får du också ett antal fria rundor på vår 9-hålsbana.

Nyfiken och vill veta mer? Klicka här för att läsa mer om nybörjarkurserna och hur du bokar. Du kan också kontakta vår tränare Jan-Ivar Johansson på plats i shopen.

Vi på JiVA Golf/Bro-Bålsta Golf Academy hälsar dig hjärtligt välkommen till en ny golfsäsong på härliga BRO-BÅLSTA GK. En ny golfsäsong med nya möjligheter att träna och utveckla dig i denna underbara sport GOLF! Vi kommer att göra allt för att fortsätta att utveckla dig som golfspelare genom att utöka utbudet och variationen av kurser och lektioner. Vi hoppas också kunna locka många nya golfare då vi tillsammans med klubben har ett fantastiskt bra erbjudande på nybörjarkurser även under 2018. Sprid detta är ni bussiga så att fler får chansen att uppleva golfen som den skall vara. 

Ni kan boka både kurser och lektioner direkt på www.jiva.nu under BOKA KURS & LEKTIONER. Gäller det lektioner välj typ av lektion och sedan vilken tränare ni önskar. Givetvis kan ni också boka lektioner och kurser direkt i shopen på Bro-Bålsta GK eller på telefon 08-410 420 32. 

Låt oss tillsammans göra dig till en bättre golfspelare.

Varmt välkomna,

Jan-Ivar Johansson
PGA Club Professional
Bro-Bålsta GK
JiVA Golf/Bro-Bålsta Golf Academy