Barncancerfondens Digital Open

Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken hos barn 1–14 år i Sverige. Men det finns hopp. Tack vare forskningen överlever 85 procent av de barn som insjuknar. Vi vill att alla barn ska överleva – därför är vi med i kampen mot barncancer.

Under perioden 1–21 september 2020 anordnar Barncancerfonden tillsammans med Golf GameBook det digitala eventet Barncancerfonden Digital Open.

Genom att delta i tävlingen bidrar du till Barncancerfondens livsviktiga arbete. Pengarna som samlas in under eventet går till forskning kring barncancer och till råd och stöd till drabbade barn och familjer.

Septembers viktigaste tävling

Spela en runda på någon av de medverkande golfbanorna på valfri dag under perioden 1–21 september. Anmäl dig och betala deltagaravgiften via respektive golfklubbs eventsida. Du hittar alla tillgängliga golfklubbar här. (Även en sällskapsrunda via till exempel Min Golf måste bokas och betalas greenfee för). Du registrerar dina rundor i appen Golf GameBook och leaderboarden kommer hela tiden kunna följas i appen.

Tävlingen genomförs som individuell poängbogey med handicap över 18 hål. Den golfspelaren med bäst score från respektive golfbana kvalificerar sig till en digital Sverigefinal. Du kan endast spela en runda per bana. Spelar du på fler golfbanor kan du registrera dina scorer i appen och får större chans att kvalificera dig till Sverigefinalen där du tävlar om attraktiva priser.

För mer information om tävlingen, klicka här