Grattis tjejer till bra spel.

Seriespel div 1 norra damer!
En av årets absoluta höjdpunkter är nu slut. Ännu en gång hade jag äran att vara kapten för vårt duktiga damlag i division 1. Tävlingen spelades på Viksjö GK den 15-17 juli under fina men tuffa förhållanden.

Dag 1 bestod av två fouresome (Ida/Anna och Elsa/Josefine) matcher samt fyra individuella (Frida, Anna, Elsa och Josefine). Efter dag ett låg vi på en delad 7:e plats med 11 slag upp till andra platsen.

Dag 2 bestod av två foursome (Frida/Ida och Elsa/Josefine) matcher. Samt två fyrbolls matcher (Frida/Ida och Elsa/Anna). Efter dag två var vi fortfarande bra med, endast tre slag upp till en femte plats.

Dag 3 bestod av fyra individuella (Frida, Ida, Elsa och Josefine) rundor här började tre tuffa tävlingsdagar i extremt varmt väder ta ut sin rätt. Alla kämpade jättebra och höll ihop spelet över förväntan trots en lite skakig inledning de första niohålen.

Vi hamnade till slut på en nionde plats.  

Jag vill verkligen tacka alla spelare, caddies och stödjande publik som under dessa dagar kämpat för varandra och Bro-Bålsta. NI är ett toppengäng som med en härlig kämpaglöd och kamratskap gör detta till minnesvärda dagar. Vi tar nu nya tag inför seriespelet 2022 där vi kommer tillbaka ännu starkare och med siktet inställt på att vara med och fightas i toppen.

Återigen stort tack till hela ”teamet” för fint spel, härligt kämpat, många glada skratt och den superfina lagandan.

En stolt kapten,
Jan-Ivar
”Tillsamman är vi Bro-Bålsta”