Julmarknad med guldkant

Lördag 27 november kl 11-18 är det premiär för Julmarknad med guldkant inne på mysiga Bro-Bålsta Golfklubb och Ettplus2golf restaurang.

Här möts du av julljus, julmys, julmusik och juliga dofter från köket och mängder av lokala företagare, alla från Upplands-Bro och erbjuder mängder av julklappstips till försäljning direkt på plats till fina erbjudanden. 

De som arrangerar heter Susanne och Celinn Sjölander och driver Cosmopharma och Mor & Dotter Store i Kungsängen och vi tillsammans med dem och Martin på vår golfrestaurang vill skapa en julmarknad där du kan hitta massa fina julklappar och samtidigt stötta våra fina lokala företag, en julmarknad som känns rolig, mysig och ett evenemang som passar alla åldrar. 

Varva shopping och julmys med fika, mat och kanske ett glas glögg, öl eller bubbel i baren. Golfrestaurangen Ettplus2golf serverar nybakat fikabröd, kaffe och glögg, välsmakande lunch och/eller tidig lördagsmiddag och kalla drycker. 

Vi får besök av självaste tomten och alla barn får lämna sin önskelista till tomten. För extra god stämning så ser det ut som att vi även får besök av en av våra lokala barnkörer som sprider ännu mer julglädje kring vår julmarknad. En julmarknad med guldkant helt enkelt. 

Julmusik i högtalarna och glöggen på spisen. Julmys och jullyx att kunna inhandla sina julklappar eller juldekorationer av lokala företag i en härlig inomhusmiljö kombinerat med en lunch, tidig middag, fika eller ett glas i baren. Stor parkering utan avgift. Det kan inte bli bättre.

Så boka alltså upp Julmarknad med guldkant på Bro-Bålsta Golfklubb lördag 27 november kl 11-18, för detta vill du inte missa. 

Vi kommer presentera alla våra utställare på vår facebooksida under veckorna som kvarstår fram till det är dags så klicka i ”Intresserad” eller ”kommer” på facebook så missar du inga uppdateringar.

Varmt välkommen önskar 
Susanne & Celinn (Mor & Dotter)
Bro-Bålsta Golfklubb 
Ettplus2golf