Juniorträning på Bro-Bålsta GK

Nu är gruppindelningen klar för juniorträningen 2023. Torsdag 13/4 hade vi informationsmöte för juniorer och föräldrar.

Ta del av informationen som lämnades på mötena:
Golfkul

Breddträning

Tävlingsgrupper

Vi har fortfarande platser kvar i de flesta av grupperna. Läs mer om årets juniorträning nedanför. Där hittar ni också länkar till anmälan. Hör av er till Patrik eller Markus i shopen eller på shop@skooggolf.se

Juniorträning 2023

Nu kan du läsa mer om Juniorträningen 2023 på hemsidan under Träning & shop/juniorträning 2023. När du läst igenom informationen gör du också anmälan på hemsidan på undersidan Anmälan Juniorträning 2023

På vår juniorträning är alla Juniorer i åldrarna 5–21 år välkomna, både medlemmar och icke medlemmar. För att delta i juniorträningen krävs inga förkunskaper.

Vi har Golfkul för barn i åldrarna 5–7 år och sedan juniorträning från 8 år. I juniorträningen finns det möjlighet att träna 2 ggr/vecka. Juniorträningen delas upp i Breddgrupper och Tävlingsgrupper beroende på ambition och förkunskaper.

Anmälan till juniorträningen görs senast 31 mars och endast via formulär på klubbens hemsida. Det går även att anmäla efter 31 mars men då i mån av plats i grupperna.

Gruppindelningarna görs efter ålder, spelstandard och ambitionsnivå. Åldersindelningarna enligt informationen på hemsidan är preliminära och vi försöker forma grupperna så gott vi kan allt eftersom anmälningarna kommer in. Målsättningen är att ha skilda grupper för flickor och pojkar men det kan förändras beroende på antalet anmälningar.

De definitiva grupperna hittar ni på klubbens hemsida senast 13 april.

Informationsmöte för alla föräldrar hålls i restaurangen onsdagen 13 april. Kl 18 har vi möte för Golfkul 5-7 år, kl 18.45 för breddgrupperna och kl 19.30 för tävlingsgrupperna. Juniorerna är självklart också välkomna.

Söndag 16 april kl 13 är det praktisk träning på rangen med information om träningslära och svingteknik för både föräldrar och juniorer 8-21 år.

För frågor kring juniorträningen kontaktar du vår Headpro Patrik Skoog på 0708-584254 eller patrik@skooggolf.se.