Nytt för 2021. Avtal 24 byter namn till 30-avtalet.

Vi fortsätter att utveckla det uppskattade samarbetet mellan Bro-Bålsta GK, Sollentuna GK, Täby GK och Wäsby GK.
Samarbetet ger dig som är A-eller Y-medlem möjlighet att spela ett begränsat antal ronder på tre andra anläggningar utöver din egen. Syftet är att erbjuda ett mervärde som ger variation och utökade spelmöjligheter utan extra kostnad.

Nytt för 2021. Samarbetet byter namn till 30-avtalet.
Avtalet innebär att varje klubb upplåter 30 starttider per vecka på sin 18-hålsbana på helgfria måndagar – torsdagar. De tillgängliga starttiderna fördelas jämnt med 10 starttider till medlemmar från var och en av de tre andra klubbarna. Avtalet gäller från det datumet alla banor är öppna till sista september.

Nytt för 2021 är också att varje spelare kan utnyttja avtalet max två gånger på varje samarbetsklubb. Du som spelare är själv ansvarig för att hålla koll på antalet spelade ronder och inte boka upp fler tider, överskjutande starttider kommer att faktureras med full greenfee av hemmaklubben efter säsongen.

Ring för att boka. 
Som A- eller Y-medlem kan du boka starttid på de andra klubbarna hur långt som helst i förväg men alltid i mån av plats. Du kan bara ha en starttid bokad i taget. För att boka starttid ringer du till respektive klubb för att förvissa dig om att det finns en bokningsbar tid enligt 30-avtalet. Din starttid registreras som en ”30-tid” i Min Golf. Du kan alltså inte hänvisa till 30-avtalet om du bokat via Min Golf eller vill boka på plats.

Avtalet gäller inte i samband med tävling, gruppbokning eller andra event.

Vid förhinder bokar du av din starttid så snart som möjligt och inte senare än 24 timmar innan spel. Vid så kallad ”no show” debiteras du enligt respektive klubbs regler.

Uppgradering av medlemskap. 
Är du inte A- eller Y-medlem och vill ta del av 30-avtalet? Det går alltid att uppgradera medlemskapet. Ta kontakt med oss på Bro-Bålsta Golfklubb.