Välkommen att prova på bridge 7 oktober

Peter Lindskog och Martina Thornton tillsammans med några eldsjälar vill få i gång en kontinuerlig sysselsättning även höst och vinter på golfklubben. Bridge är ett fantastiskt kortspel som motionerar hjärnan och erbjuder spännande och trevliga sociala sammanhang. Målet är att skapa en bridgesektion med spelkvällar på klubben fram till golfsäsongen startar. För att få i gång en sektion krävs det även spelare som kan bridge och det finns redan etablerade spelare på klubben som förhoppningsvis vill hjälpa till.

Vi börjar med ett ”prova på” tillfälle 7 oktober kl 18 i klubbhuset där du får känna på spelet och se om det är något för dig. Erfarna lärare från S:t Eriks Bridgeklubb är på plats och som kommer att göra dig sugen på att utforska bridgen vidare.

Vid ”prova på” tillfället tar vi upp en intresseanmälan om att fortsätta med en ”gröna kortet” kurs för Bridge med ett antal lektionstillfällen under hösten/vintern.

Välkommen att anmäla dig till till prova-på-tillfället 7 oktober så snart som möjligt genom att mejla till Peter på petlin02@hotmail.com.

Sista anmälningsdag 1 oktober.