Vinterträning 2023 med Patrik Skoog på Bålsta Golfcenter

Vintern är den bästa tiden för att i lugn och ro kunna göra teknikförändringar och utan stress skapa nya vanor inför den kommande säsongen ute på banan.

Vi jobbar med tekniska grunder i sving, puttning, chip och pitch. Tillsammans sätter vi upp mål för din framtida utveckling, helt utifrån dina förutsättningar. Därefter jobbar vi framåt gemensamt för att du skall behålla motivationen att träna på egen hand, allt för att du skall nå din fulla potential som golfspelare.

Vintern 2023 kommer vi att bedriva vinterträningen på Bålsta Golfcenter. På anläggningen finns det ett område för svingträning med sex mattor där vi slår bollar in i nät. Det finns också en mindre puttinggreen och ett chipområde. Anläggningen har dessutom tre golfsimulatorer där det finns möjlighet att både träna och spela banor.

Varje träningsgrupp består av max 6 personer för att vi skall få så mycket individuell tid som det är möjligt för varje spelare. Vi har planerat för totalt sju grupper för vuxna och tre grupper för juniorer.

Vi tränar vid åtta tillfällen med start vecka 4 och avslutning vecka 12 (uppehåll vecka 9)

Tider:
Måndagar Vuxna Grupp 1 kl 13, Grupp 2 kl 14, Grupp 3 kl 15, Grupp 4 kl 17, Grupp 5 kl 18.
Måndagar Juniorer Grupp 6 kl 19, Grupp 7 kl 20.
Tisdagar Vuxna Grupp 8 kl 18, Grupp 9 kl 19.
Tisdagar Juniorer Grupp 10 kl 20.

Priser:
Dagtid (före kl 17) 1 795 kr Kvällstid (efter kl 17) 1 995 kr. Juniorer 1 595 kr. Priserna inkluderar matthyra på anläggningen. Eventuell simulatorhyra är inte inkluderad.

Anmälan:
Görs till Patrik Skoog på mejl patrikskoog66@gmail.com eller på telefon 070 858 42 54.

Alla som deltar i vinterträningen får 500 kr rabatt på vår Golfskola till Dolce Campo Real Golf & Spa i Portugal 28 mars-4 april. Reservation för slutförsäljning.

En egen grupp?
Är ni några kompisar som vill gå tillsammans men inte hittar någon passande grupp, kontakta mig så försöker vi hitta dagar/tider som passar er.

Privatlektioner?
Vill du istället träna privat? Kontakta mig så planerar vi in träning enligt dina önskemål.