Gruppträningar

Här finns olika träningar i grupp för vuxna. Klicka på länkarna under respektive kurs för att läsa mer och anmäla dig.

7 veckors kurs Kom igång!

Det här är en kurs för dig som vill komma i gång lite bättre i början av säsongen och gillar att träna i grupp. Kanske har du gjort ett uppehåll eller så känner du bara att du vill utveckla din golf.

Vi går igenom golfens alla slag under en sjuveckorsperiod, en timme per vecka dvs. totalt 7 timmar. Sving x2, puttning x2, chippning, pitch och bunker.

Pris: 1295kr

Max. 6 spelare, rangebollar ingår under träning.

Läs mer och anmäl dig genom att klicka här!

Närspelskurs

I den här kursen går vi igenom tekniken för alla delarna och ger tips på övningar för att du skall kunna träna på egen hand.

Vi tittar på puttningens olika delar, chippar, pitchar, slår över bunkrar och provar olika slag i bunkern. Vi vill att du skall känna dig trygg när du står över bollen ute på banan och ger därför tips på olika strategier och hur du skall tänka på banan.

Tid: 4 timmar inkl. 30 min. fikapaus. (puttning 60 min. chippning/pitchning/bunker 45min. vardera)

Läs mer och anmäl dig genom att klicka här!

Sommargolfskola för vuxna

En tredagars intensiv golfskola där vi går igenom alla moment på förmiddagarna och på eftermiddagen spelar vi på 9-hålsbanan för att att utnyttja nyfunna färdigheter i verkligheten. Självklart är tränaren med på banan för att ge tips och hjälpa till med spelstrategi.

Kursdatum:
Kurs 1 - Tisdag - torsdag 27-29/6

Kurs 2 - Tisdag - torsdag 25-27/7

Pris: 2495kr, lunch ingår. Max 9 deltagare.

Läs mer och anmäl dig här!

Tematräning sving med extra fokus på utslagen

Golfen blir roligare om vi sätter bollen i spel från tee. På den här tematräningen går vi igenom grunderna i svingrörelsen i allmänhet och utslagen i synnerhet. I den här speciella svinträningen går vi igenom grunderna och lägger lite extra fokus på utslagen.

Vi tipsar om vilka övningar i Toptracer som fungerar bäst och ger dig mest effektiv spellik träning. Vi analyserar också vilken tee du bör spela utifrån sin slaglängd. Att spela från rätt tee är det lättaste sättet att göra golfen roligare.

Läs mer och anmäl dig genom att klicka här!

Tematräning Puttning

Puttningen står för ca. 40% av slagen på banan så kanske borde vi träna lite mer puttning. Många upplever dock att det är svårt att veta vad man skall träna på.
 
Därför går vi i den här puttningskursen igenom puttningens alla delar som greenläsning, sikte, tekniken och längdkontroll. Vi går igenom övningar för att kunna träna på egen hand och vi berör utrustningens betydelse dvs. bollarna och puttern.

Läs mer och anmäl dig genom att klicka här!