Anmälan Juniorträning 2023

Här anmäler du dig till årets Juniorträning senast 31/3 för en garanterad plats. Du kan anmäla även efter 31/3 men då är det i mån av plats i grupperna. Träningen är öppen för alla mellan 5-21 år oavsett förkunskaper. Du som är medlem betalar lägre avgift. Grupperna är preliminära fram till början av april då vi sätter ihop grupper utifrån hcp och ålder - du kan alltid önska vilken grupp som passar bäst.

Observera att samtliga fält i anmälan måste fyllas i. Efter att du fyllt i alla uppgifter och tryckt på skicka så omdirigeras du till en bekräftelsesida, dessutom får du ett bekräftelse-mail till den e-postadress du uppgivit vid anmälan. Om du inte omdirigeras och/eller får ett mail så gör anmälan en gång till. För frågor kontakta Patrik Skoog på patrik@skooggolf.se eller 0708-584254.

Bro-Bålsta Golfklubb och Skoog Golf Academy AB samlar in och sparar de uppgifter du angivit i din anmälan. Uppgifterna används endast i syfte att göra juniorverksamheten så bra som möjligt. Under träning och andra aktiviteter tas foton som kan komma att användas på klubbens hemsida, i nyhetsbrev och i sociala medier.

När du gör din anmälan så kommer du till en bekräftelsesida. Du skall också få ett automatgenererat mail som bekräftelse, kontakta oss om du inte fått det inom 24 timmar. Titta gärna i skräpposten först.

Vi bekräftar därefter alla anmälningar personligen inom en vecka.

Kontaktuppgifter: Headpro Patrik Skoog, patrikskoog66@gmail.com