Logoprodukter

Här kan du läsa mer om logoprodukter som bollar, kläder och andra tillbehör. Vi kan fixa nästan alla golfprylar med logga på, bara kontakta oss så gör vi ett försök

Titleist Logobollar 2023

Titleist är det mest spelade bollvarumärket på världens tourer år efter år. Det är den överlägset mest spelade bollen och den bollen med flest vinster.

Väljer du logobollar från Titleist får du en idealisk representant för ditt eget varumärke - ett varumärke som står för framgång och kvalitet. Vill du även att det du ger ska tas emot med genuin glädje och tacksamhet är valet av logobollar ovanligt enkelt - Du är vad du ger.

Nu får du bonus på alla dina logobollsorder. Köp 15 ds så får du ett dussin i bonus. På alla order om 30 dussin eller mer får du 10% fria bonusbollar av den boll du köpt mest av. Självklart kan du mixa modeller i din order.

Under kampanjen bjuder vi dessutom på klichén värde 250kr på alla nya orders. Kampanjprislista och erbjudanden gäller till och med 30 september. För tryck krävs en eps-fil eller pdf-fil med hög
upplösning. 
Samtliga priser och värden som anges är exkl moms.

Callaway logobollar 2023

Callaway har många olika modeller som passar alla spelare och alla plånböcker. De mest populära bollarna är Chrome Soft och Supersoft men vi hjälper dig gärna att mixa din beställning så du får de bollar som passar dig och de du vill ge bort till.

Kliche på alla nya order tillkommer, från 180kr. Kontakta Patrik på 0708-584254 eller patrik@skooggolf.se