Bridge vid Bro-Bålsta golfklubb våren 2023

 

Du som kan grunderna, har gått A-B kurs

Med start 10 januari träffas vi varje tisdag kl 18.00 på övervåningen i klubbhuset på Bro-Bålsta GK och spelar, diskuterar och trivs i glada vänners lag.

Vi börjar året med tema introduktioner på spelföringsaspekter och sedan spelar vi. Antingen spelar vi och diskuterar alternativt att vi tävlar, par mot par eller individ mot individ.

Nästa tillfälle är alltså den 10 januari kl 18.00 och sedan varje tisdag. Kostnad: 20 kr/tillfälle

Du som vill prova på bridge
För dig som ännu inte kan bridge så startar vi nya grundutbildningar när det finns tillräckligt många intresserade, så tveka inte anmäl ditt intresse redan idag.

En klubb man vill återvända till
Målet med bridgespelandet på BBGK är att främja sammanhållningen mellan befintliga- och blivande medlemmar på klubben, och bedriva kamratskapande aktiviteter året om och inte bara genom golf på sommaren. Allt för att stärka känslan av en klubb man vill återvända till och trivas på.

2021 startade Bridgesektionen vid BBGK genom ett prova-på tillfälle dit 45 personer anmälde sig. Efter detta tillfälle startade en A-grundutbildning där 20 spelare deltog som sedan fortsatte med en B-kurs. Parallellt med denna kurs startade en ny A-kurs där 8 nya spelare anslöt sig. Vi har nu genomfört 3 st A-kurser och 2 st B-kurser och i dagsläget är vi omkring 25 personer som kan spela bridge på nybörjarnivå och som rutinmässigt träffas varje vecka för utbildning och spel.
Sammanfattningsvis efter utvärdering så är alla mycket nöjda med utbildningar och samvaro och glada för sin nyfunna hobby - Bridge!

Hör av dig!
Om du vill medverka i detta sällskap och vill lära dig eller redan kan spela bridge så är du hjärtligt välkommen!

Sms, ring eller mejla till

Peter Lindskog
076-113 06 73
petlin02@hotmail.com