Senaste nytt

Running Eclectic och birdieträdet – påminnelse om resultatrapportering

När du anmält dig och betalat tävlingen i Min Golf skriver du upp dig på Eclectic-listan i damernas omklädningsrum. Under säsongen försöker du samla bästa möjliga resultat (poäng) på respektive hål. Du får ta med resultat från både tävlings- och sällskapsrundor. ”Running” betyder att du kan ändra resultatet på ett hål om du gör ett bättre resultat vid en senare runda. Vid varje inrapportering sätter du in ett scorekort med uppgift om vilket/vilka hål det gäller med respektive poäng, signerat av en medspelare, i en plastficka i Eclectic-pärmen. Sista dagen för att registrera Eclectic-resultat är onsdag 20 september.

Birdieträdet
I damrummet finns ett birdieträd. När du gjort en birdie i en av våra tävlingar kan du skriva namn och datum på en fågel och hänga upp den i birdieträdet. Sista dagen för att hänga upp en fågel är även här onsdag 20 september.

På höstmötet delar vi ut pris till den som uppnått flest eclecticpoäng och den som har flest fåglar i birdieträdet.

Höstavslutningen flyttar till onsdag 27 september

Vi är säkert många som vill se upplösningen av Solhem Cup nästa söndag så vi har beslutat att flytta damträffen till onsdagen den 27 september kl 18:30 i klubbhuset.

Program
* Höstmöte
* Prisutdelning för Prisma, matchcupen, Running Eclectic och birdieträdet.
* Vår pro Patrik Skoog informerar om höstträning.

Vi har också utlottning av några närvaropriser.

Vi kommer att dela ut en enkät för att få eventuella önskemål vad gäller tävlingsprogrammet inför nästa år.

Har du något du skulle vilja delge oss nu när vi är i slutet av säsongen, såväl ris som ros, är du välkommen att mejla till oss via damkommitte@bbgk.se. Eller kanske har du ett medskick till oss inför nästa säsong.

Anmäl dig till höstmötet senast söndag 24 september
Vill du ha något att äta erbjuder restaurangen räksmörgås i två storlekar. Mejla mpspendilow@telia.com för att anmäla dig till höstmötet och ange det val som passar dig bäst:

* Anmäler mig till höstmötet och stor räksmörgås, 169 kr
* Anmäler mig höstmötet och halv räksmörgås, 99 kr
* Anmäler mig enbart till höstmötet

Närspelsmästerskapet – AME Trophy på 9-hålsbanan 30 september

Har du inte varit med på ”Närspelsmästerskapet – AME Trophy”, ett annorlunda och kul mästerskap över 18 hål där vi inte använder de vanliga utslagsplatserna och samtliga hål spelas som par 3:or. Ta chansen i år och spela 9-hålsbanan på ett sätt du inte gjort tidigare. Och bäst av allt, överskottet från tävlingen går till Junior- och elitkommittén. 

Klicka här för anmäla dig till tävlingen.

Damresan 2024

Skriv redan nu in den 2-3 juni i din kalender. Då är det dags för nästa års damresa. Vart den går? Det återkommer vi om i ett kommande nyhetsbrev.

Betala tävlingsavgiften samtidigt som du anmäler dig till en tävling

Vanligtvis betalar vi tävlingsavgiften på plats i receptionen. Nu kan du enkelt göra det samtidigt som du anmäler dig till våra tävlingar. Kolla kalendern på hemsidans ingångssida över den närmaste tidens tävlingar, klicka på dem du vill anmäla dig till och betala samtidigt tävlingsavgiften. På tävlingsdagen behöver du bara hämta ditt scorekort i receptionen. Snabbt och smidigt.

Tidigare nyhetsbrev från damkommittén

Du vet väl att våra tidigare nyhetsbrev finns på inloggningssidan för medlemmar. Där finns, förutom våra nyhetsbrev, även klubbens och Plus55s nyhetsbrev. Klicka på hemsidans knapp ”Logga in för medlemmar” och ange ditt Golf-ID och samma lösenord som när du loggar in på Min Golf så hittar du undersidan ”Arkiv för nyhetsbrev” med listan över utskickade nyhetsbrev.