Senaste nytt

Välkommen till damernas vårmöte onsdag den 19 april

Vi samlas i klubbhuset från kl 18 och mötet börjar kl 18:30. På programmet står bland annat presentation av säsongens tävlingar. Vi återkommer med samtliga programpunkter i nästa nyhetsbrev den 3 april. Då har vår nye pro och våra nya krögare kommit igång med sina verksamheter och som är självklara deltagare på vårmötet.

Varmt välkommen!

Monica Spendilow
Kommittéordförande

Damkommitténs tävlingar

Klubbens tävlingsschema är fastställt och vi har börjat registrera våra tävlingar i Min Golf. Från och med den 20 april går det att anmäla sig till de olika tävlingarna. Som vi berättade i det förra nyhetsbrevet blir det ett varierat program med både singel- och partävlingar men också flera lättsamma tävlingar.

Nationella Damdagen 13 augusti
Ett stort fokus blir det på Nationella Damdagen som arrangeras i samarbete med Stockholms Golfförbund. Reservera den dagen redan nu, tävlingen äger rum söndagen den 13 augusti med kanonstart kl 8.

Nationella Damdagar arrangeras över hela landet. Vill du se vilka fler Nationella Damdagar som arrangeras i Stockholms golfdistrikt, klicka här.

Jenny Hagmans tredje föreläsning tisdag 9 maj

Golfsäsongen inleddes i januari med en föreläsning av Jenny Hagman. Det här var den andra föreläsningen och denna gång handlade det om mental träning. I höstas handlade föreläsningen om fysträning.

Den 9 maj kommer Jenny tillbaka och då handlar det om kost. Hur äter vi före, under och efter rundan för att prestera som bäst?

Det är tack vare vårt samarbete med SISU som vi kan genomföra dessa föreläsningar.

Superstart Ladies Only lördag 13 maj kl 8:30-17

Starta säsongen på bästa sätt under ledning av våra tränare Patrik Skoog, Markus Svahn och Javier Nigård m fl. Det är fem pass där de går igenom sving, chip, pitch, bunker och puttning. Du får värdefulla tips och möjlighet att träna under ett vakande öga. Samtidigt får du med dig exempel på övningar som du kan jobba med under din träning under säsongen.

Dagen avslutas med modevisning med presentation av årets nyheter som du sedan kan handla till specialpriser i shopen.

Pris: 1 300 kr inklusive lunch samt dryck med tilltugg i samband med modevisningen.

Läs mer och anmäl dig här.

Mer träning hos vår tränare Patrik Skoog

Han har nu släppt platserna till flera andra utbildningar som 7-veckorskursen ”Kom igång”, närspelskurser och tematräningar i både sving och puttning. Läs mer och anmäl dig här.

Klicka här om du vill följa Skoog Golf Academy på Bro-Bålsta GK på Facebook och klicka här om du vill följa Skoog Golf Academy på Bro-Bålsta GK på Instagram. Där får du nyheter om träning men också om att shopen öppnar för säsongen på långfredagen den 7 april kl 10.

Påminnelse om damresan 28-29 maj till Orresta GK

I vårt förra nyhetsbrev blev det knas med mejladressen för att anmäla sig till damresan. Vi vill därför be dig som redan anmält dig till Elisabeth Adler att anmäla dig på nytt så att vi har koll på alla anmälningar.

Du som ännu inte anmält dig till damresan, gör det senast fredag 10 februari 2023. Du anmäler dig genom att mejla ditt Golf-ID och eventuella önskemål om mat till Elisabeth Adler på a.elisabeth.adler@gmail.com

Senast söndag 19 februari behöver du sedan betala en bokningsavgift om 500 kronor. Det gör du genom att swisha till Elisabeth Adlers mobilnr 070-5814161. Vid avbokning 60 dagar eller närmare innan ankomst behåller Orresta bokningsavgiften.

I golfpaketet för 2 090 kronor per person ingår
- 2 x 18 hål golf
- 3-rätters middag
- boende i dubbelrum, för enkelrum tillkommer 300 kronor
- frukostbuffé.

Vi hoppas att vi blir ett stort gäng även i år. Och som vanligt tar var och en med sig ett pris till prisbordet till ett värde om cirka 100 kronor.

Välkommen med din anmälan!
Gun, Elisabeth och Lena

Erbjudanden från Orresta Golf och Konferens

Golfbil
Boka golfbil i samband med att du anmäler dig till damresan och betala 275 kr per runda (ordinarie pris 375 kr).

Utomhusjacuzzi
Njut lite extra och mjuka upp kroppen efter golfrundan genom att boka en timme för 100 kr i Orrestas utomhusjacuzzi.

Padelgolf
Passa på att spela padel på Orresta genom att förboka speltid för endast 300 kr per timme.

Tidigare nyhetsbrev från damkommittén

Du vet väl att våra tidigare nyhetsbrev finns på inloggningssidan för medlemmar. Där finns, förutom våra nyhetsbrev, även klubbens och damkommitténs nyhetsbrev. Klicka på hemsidans knapp ”Logga in för medlemmar” och ange ditt Golf-ID och samma lösenord som när du loggar in på Min Golf så hittar du undersidan ”Arkiv för nyhetsbrev” med listan över utskickade nyhetsbrev.