Senaste nytt

Säsongsavslutningen 2 oktober

Som avslutning spelade vi två varv Eclectic på 9-hålsbanan med Sara J som individuell vinnare och som tillsammans med sin lottade spelpartner Anette S även vann lagtävlingen.

Vi delade också ut priser för de tävlingar som pågått under hela säsongen. Vinnare i respektive kategori:

Matchcupen – Monica S
Eclectic poäng – Marianne V
Birdieträdet – Cathrine V
Prisma – Gunnela B

Vi tackade också av Anna, JIVa Golf, för hennes toppenservice till oss damer och damkommittén under alla år. Vi kommer att sakna henne i shopen men ser fram mot träffa henne ute på banan istället.

Nästa år går damresan till Orresta GK

Den 28-29 maj bor och spelar vi på Orresta GK utanför Västerås. Du kan anmäla dig redan nu genom att mejla ditt Golf-ID och eventuella önskemål om mat till Elisabeth Adler på a.elisabeth.adler@gmail.com.

I golfpaketet för 2 090 kronor per person ingår 2 x 18 hål golf, 3-rätters middag, boende i dubbelrum (tillägg för enkelrum 300 kronor) samt frukostbuffé.

Senaste anmälningsdag onsdag 30 november. Senast söndag 19 februari betalar du bokningsavgift om 500 kronor genom att swisha till Elisabeth Adler. Vid avbokning 60 dagar eller närmare innan ankomst behåller Orresta bokningsavgiften.

Vi hoppas att vi blir ett stort gäng även i år. Och som vanligt tar var och en med sig ett pris till prisbordet till ett värde om cirka 100 kronor.

Erbjudanden från Orresta Golf och Konferens

Golfbil
Boka golfbil i samband med att du anmäler dig till damresan och betala 275 kr per runda (ordinarie pris 375 kr).

Utomhusjacuzzi
Njut lite extra och mjuka upp kroppen efter golfrundan genom att boka en timme för 100 kr i Orrestas utomhusjacuzzi.

Padelgolf
Passa på att spela padel på Orresta genom att förboka speltid för endast 300 kr per timme.

Mental träning med Jenny Hagman

16 januari 2023 är det dags för nästa föreläsning med Jenny. Vi återkommer med mer information om föreläsningen när vi närmar oss årsskiftet.

Vad gör vi när 18-hålsbanan stänger?

Vi är säkert flera som saknar tillvaron på golfklubben när 18-hålsbanan stänger. Att spela 9-hålsbanan när det blir kallt, frost och snö lockar inte. Vad sägs om bowling? Bordtennis i Barkarbyhallen? Eller ”walk and talk” – långpromenad på golfbanan följt av lunch.

Vad är ditt förslag där vi kan träffas och utöva någon form av aktivitet? Mejla ditt förslag till britt.hedsved@live.se.

Tidigare nyhetsbrev från damkommittén

Du vet väl att våra tidigare nyhetsbrev finns på inloggningssidan för medlemmar. Där finns, förutom våra nyhetsbrev, även klubbens och damkommitténs nyhetsbrev. Klicka på hemsidans knapp ”Logga in för medlemmar” och ange ditt Golf-ID och samma lösenord som när du loggar in på Min Golf så hittar du undersidan ”Arkiv för nyhetsbrev” med listan över utskickade nyhetsbrev.

Damkommittén söker förstärkning

Känner du att du skulle vilja vara med och påverka och jobba idéellt med oss? Eller vill du hjälpa till som tävlingsledare på någon av våra onsdagstävlingar?

Kontakta oss via mejl till damkommitté@bbgk.se.