Tävlingsprogram 2019

Damtävlingar 2019
I år kan du betala in 400 kr före (eller i samband med första onsdagstävlingen som du deltar i). Det innebär att du får tävla hur många onsdagstävlingar du vill utan att betala ytterligare avgift. Vill du hellre betala per gång kostar det 50 kr per tillfälle. Vi har totalt 19 onsdagstävlingar i år. Du betalar i receptionen. Nationell damdag, Early morning, Damerna bjuder upp samt Ladies invitation ingår inte i de 400 kronorna.

Eclectic
Du anmäler dig till att vara med i Eclectic genom att betala 60 kr i receptionen senast den 8 maj. Under säsongen, fram till och med den 30 september, kan den bästa poängen på varje hål, oavsett om det är tävling eller sällskapsrunda, föras in på listan i damernas omklädningsrum. Det går inte att ändra en poäng på ett hål när det väl är inskrivet på listan. Ett signerat scorekort ska läggas i ”din” plastficka i pärmen i omklädningsrummet.

Prisma
Du anmäler dig i receptionen samtidigt som du betalar 100 kr. Under säsongen finns 5 Prismatävlingar. Prisma spelas som slaggolf och vinnare blir den som på 2 av 5 tävlingar har minst antal slag.
Anmäl dig senast 22 maj. (Första Prismatävlingen).

Matchcupen
Du anmäler dig i receptionen samtidigt som du betalar avgiften på 60 kr. Vem du ska möta sätts upp på lista i damernas omklädningsrum.
Anmäl dig senast 15 maj.

Birdieträdet
När du gjort en birdie skriv ditt namn och datum på en fågel (finns i omklädningsrummet) och häng upp i birdieträdet. Gäller både tävlings-och sällskapsrundor.

I år har vi 4 bollar kl 9 och 2 bollar klockan 16:30.