Vi i frivilligkåren vill gärna bli fler

Frivilligkåren är ett gäng ideellt arbetade medlemmar som nu har varit i gång i tio år. Nytt för i år är att vi byter arbetsdag, från tisdagar till måndagar. Vi samlas kl 9, arbetar fyra timmar med fika i halvtid och avslutar med gemensam lunch. Förutom att vi gör en stor insats för klubben är det också en trevlig och rolig samvaro. Frivilligkåren har haft ett kortare uppehåll över helgerna men nu är vi igång igen.

Frivilligkåren utför underhållsarbeten på båda banorna för att avlasta banpersonalen men vi snickrar, målar, rensar och röjer även på anläggningen i övrigt för att hjälpa till att hålla finishen vid sidan av banorna, på övningsområdena, driving range, parkeringen samt inne i och omkring klubbhuset.

Vill du också ansluta dig till frivilligkåren?
Jag, som är sammankallande, välkomnar fler att vara med i frivilligkåren. På vårt uppstartsmöte för i år har vi identifierat ett stort antal saker som behöver åtgärdas och vi välkomnar fler att ansluta sig så att vi kan nå våra mål.

Har du frågor om frivilligkåren, mejla mej eller anmäl dig redan nu med namn och mobilnummer till christer.jonsson@swebowl.se

Veckovisa förfrågningar
Inför varje måndag skickar jag ut en förfrågan till alla och frågar vilka som kan delta. Det är inget krav att vara med varje vecka. Du ställer upp när det passar.

Välkommen till frivilligkåren du också!

Christer Jonsson