Vi i frivilligkåren vill gärna bli fler

Frivilligkåren är ett gäng ideellt arbetade medlemmar som nu har varit i gång i elva år. Vår huvudsakliga arbetsdag är måndagar. Vi samlas kl 9, arbetar ca fyra timmar med fika i halvtid och avslutar med gemensam lunch. Förutom att vi gör en stor insats för klubben är det också en trevlig och rolig samvaro. Frivilligkåren arbetar i stort sett hela året och man låser inte upp sig att delta varje gång. Man deltar när det passar. Se nedan.

Frivilligkåren utför underhållsarbeten på båda banorna för att avlasta banpersonalen men vi snickrar, målar, rensar och röjer även på anläggningen i övrigt för att hjälpa till att hålla finishen vid sidan av banorna, på övningsområdena, driving range, parkeringen samt inne i och omkring klubbhuset.

Vill du också ansluta dig till frivilligkåren?
Jag, som är sammankallande, välkomnar fler att vara med i frivilligkåren.

Har du frågor om frivilligkåren, mejla mej eller anmäl dig redan nu med namn och mobilnummer till christer.jonsson@swebowl.se

Veckovisa förfrågningar
Inför varje vecka skickar jag ut en förfrågan till alla och frågar vilka som kan delta. Det är inget krav att vara med varje vecka. Du ställer upp när det passar.

Välkommen till frivilligkåren du också!

Christer Jonsson