Vi i frivilligkåren vill gärna bli fler

Frivilligkåren, en viktig del av klubbens verksamhet

Vår klubbchef Oliver May, hur vill du beskriva frivilligkårens betydelse för klubben?

- Frivilligkåren är verkligen en betydelsefull grupp för klubben på flera sätt. De hjälper till med arbete på banan, i klubbhuset och övriga delar av anläggningen som frigör tid för personalen och spar pengar för koncernen. Men de bidrar också till klubbkänslan. En stor del av klubbkänslan speglas i när frivilligkåren samlas, arbetar och äter tillsammans efter arbetspasset.

Vi söker fler medlemmar till frivilligkåren
Frivilligkåren är ett gäng ideellt arbetande medlemmar som har varit i gång i 13 år. De utför underhållsarbeten på båda banorna för att avlasta banpersonalen men de snickrar, målar, rensar och röjer även på anläggningen i övrigt för att hjälpa till att hålla finishen vid sidan av banorna, på övningsområdena, parkeringen samt inne i och omkring klubbhuset.

Frivilligkåren arbetar i stort sett hela året och under golfsäsongen är måndagarna den huvudsakliga arbetsdagen. De samlas kl 9, arbetar fyra timmar med fika i halvtid och avslutar med gemensam lunch. Det är inget krav att vara med varje vecka. Man ställer upp när det passar. Förutom att de gör en stor insats för klubben är det också en trevlig och rolig samvaro.

Vill du också ansluta dig till frivilligkåren?
Christer Jonsson, som är sammankallande, välkomnar fler att vara med i frivilligkåren. Har du frågor om frivilligkåren, mejla Christer eller anmäl dig redan nu med namn och mobilnummer till christer.jonsson@swebowl.se.

Välkommen till frivilligkåren du också!