Senaste nytt

Puttningstävlingarna i golfhallen

Puttningstävlingarna, som vi traditionellt har på måndagarna i Barkarby Golfhall, är inställda tills vidare då maxantalet på puttningsgreenen är 8 personer. Vi återkommer så snart det blir en lättnad på restriktionerna.

Höstens klubbresa till Trosa och Åda GCC

Sensommarens resa för Plus55 är planerad till 4-5 september. Vi har tänkt åka till Trosa, bo på Stadshotellet och spela på Åda GCC.

Preliminärt pris är 1 900 kronor för boende i dubbelrum inklusive spel och middag. Vi återkommer med mer information senare i vår men boka redan nu in datumen i din kalender.

I länkarna kan du läsa om Åda GK och Trosa Stadshotell.

Harriet, Gunnela, Olle och Christer

Åda GCC 
Trosa Stadshotell 
Trosa Stadshotells historia

Höstmötesprotokollet

Protokollet från höstmötet den 6 oktober är klart. Se pdf:erna nedan som innehåller protokollet och presentationen av golfåret 2021.

Tidigare nyhetsbrev

Du vet väl att våra tidigare nyhetsbrev finns på inloggningssidan för medlemmar. Där finns, förutom våra nyhetsbrev, även klubbens och damkommitténs nyhetsbrev. Klicka på hemsidans knapp ”Logga in för medlemmar” och ange ditt Golf-ID och samma lösenord som när du loggar in på Min Golf så hittar du undersidan ”Arkiv för nyhetsbrev” med listan över utskickade nyhetsbrev.