Senaste nytt

Puttningen i Barkarbyhallen inställd tills vidare

Med hänsyn till rådande pandemi måste vi tyvärr ställa in puttningstävlingarna i Barkarbyhallen tills vidare. Vi återkommer om situationen förbättras.

Vill du boka matta och träna i golfhallen? Det sker på eget ansvar och hänsyn bör tas till gällande råd och restriktioner.

Bosse
TD

I år går Plus55-resan till Högbo GK

2020 är över och nu blickar vi framåt mot årets säsong. Kryssa redan nu i 29-30 augusti i almanackan för Plus 55-resan. Då beger vi oss norrut till Sandviken och Högbo GK, en 27-hålsanläggning som är en kombinerad skogs- och parkbana. Flera hål utmanas av Jädraån –ja, den heter faktiskt så.

Vi kommer att bo på Högbo Brukshotell som har både pool och relaxavdelning. Hotellets Spa har varit stängt på grund av Corona men vi hoppas att det öppnar i år.

Högbo Bruk har anor från 1500-talet. På bruksområdet, som är ett populärt utflyktsmål, finns bland annat smed, glasblåsare och gårdsbutik. Det finns fina löp-, gå- och cykelvägar i olika längd. Ekolyxvarumärket Björk och Berries har sin butik på området. Det finns alltså en hel del att göra om någon som inte spelar golf vill hänga med.

Mer information om vår resa kommer en bit in på det nya året då även anmälningslistan kommer att sättas upp på anslagstavlan.

Högbo GK 
Högbo Brukshotell
Butiker och hantverk                                                                                                      

Varmt välkommen att följa med på Plus 55-resan till Högbo 29-30 augusti!

Marianne, Sten, Waldemar och Lena