Senaste nytt

2020 01 20 Nytt deltagarrekord igen

Förra veckans rekord med 21 deltagare höll bara en vecka. Idag var vi 22 tävlande plus publik.

Två av förra veckans finalister, Sten och Sven , tog varsin finalplats tillsammans med Lennart Rudblom och Catherine Vincenti. Och dagens vinnare blev till slut Sven Kajsten.

Vi vill också passa på att hälsa de nya deltagarna välkommna.

Bosse
TD

2020 01 13 Säsongspremiären lockade rekordmånga deltagare

Årets första puttningstävling i Barkarbyhallen lockade hela 21 deltagare vilket är nytt rekord.

De fyra gruppsegrarna Sven Kajsten, Göran Broman, Jan-Eric Jansson och Sten Drakenberg möttes i finalen. En välspelad final där Sten till slut stod som segrare.

Sjunde upplagan av puttningstävlingen i Barkarby golfhall
Start måndag den 13 januari kl 13. Startavgift 10 kronor och vinnaren tar hela potten.

Vill du träna innan tävlingen behöver du boka en matta. Bokningen gör du på deras hemsida genom att klicka här eller ringa hallens reception på 08-761 44 44.

Välkommen!

Bosse Eriksson
Tournament director

Old members har bytt namn till Plus 55

För att motverka att man felaktigt tolkar kommitténs namn till något annat än att vi riktar oss till klubbens medlemmar som är 55 år eller äldre beslutade vi på vårt höstmöte den 9 oktober att ändra namnet till Plus 55.

Nu gör vi vårt bästa för att sätta ihop ett spelprogram till nästa år som är attraktivt för klubbens alla Plus 55-are.

Vi i friviligkåren vill gärna bli fler

Frivilligkåren är ett gäng ideellt arbetade medlemmar som varit i gång i tio år. Nytt för i år är att vi byter arbetsdag till måndagar. Vi samlas kl 9, arbetar fyra timmar med fika i halvtid och avslutar med gemensam lunch. Förutom att vi gör en stor insats för klubben är det också en trevlig och rolig samvaro.  

Frivilligkåren utför underhållsarbeten på båda banorna för att avlasta banpersonalen men vi snickrar, målar, rensar och röjer även på anläggningen i övrigt för att hjälpa till att hålla finishen vid sidan av banorna, på övningsområdena, driving range, parkeringen samt inne i och omkring klubbhuset.

Vill du också ansluta dig till frivilligkåren?
Christer Jonsson, som är sammankallande, välkomnar fler att vara med i frivilligkåren. På vårt uppstartsmöte för i år har vi identifierat ett stort antal saker som behöver åtgärdas och vi välkomnar fler att ansluta sig så att vi kan nå våra mål.

Har du frågor om frivilligkåren, mejla Christer eller anmäl dig redan nu med namn och mobilnummer till christer.jonsson@swebowl.se

Veckovisa förfrågningar
Inför varje måndag skickar Christer en förfrågan till alla och frågar vilka som kan delta. Det är inget krav att vara med varje vecka. Du ställer upp när det passar.