Senaste nytt

Herrarna bjuder in 24 maj

Damerna som kan spela med Plus55 utgör en tredjedel av den gruppen men det är bara en femtedel av deltagarna i våra tävlingar som är damer.

Hallå alla herrar! Nu har ni chansen att locka med fler damer genom att bjuda in till partävlingen på tisdag. Det finns plats för 30 par i tävlingen och det vore skoj om ni ger prov på er förmåga att höja snittet för antalet deltagande damer.

Matchcuperna Single och Mixed foursome

När vi planerade årets tävlingar hade vi ingen tanke på att vårvintern skulle vara så tuff mot vår bana. Konditionen kan ha gjort att ni är många som ännu inte anmält er till matchcuperna. Vi har därför förlängt anmälningstiden till och med den 1 juni och du anmäler dig till matchcuperna på listan som sitter på vår anslagstavla.

Matchspel i cupformat är en utmaning som för de bästa räcker hela säsongen och för några tar slut efter någon/några matcher. Som komplement har vi också matchspelet den sista måndagen i månaden.

Höstens klubbresa till Trosa och Åda GCC 4-5 september

Sensommarens resa för Plus55 går till Trosa, bor på Stadshotellet och spelar på Åda GCC med första starttid kl 11.

Priset per person i dubbelrum inklusive spel, 3-rättersmiddag inklusive vinpaket (2 glas) och frukost är 1 900 kronor. Enkelrum 2 250 kronor. Vi har bokat 20 dubbelrum och 5 enkelrum.

Anmälan senast 1 augusti. Kostnadsfri avbokning av enstaka rum/personer fram till 48 timmar före ankomst. Vid eventuell avbokning kontakta snarast någon i ”organisationskommittén”.

I länkarna kan du läsa om Åda GK och Trosa Stadshotell.

Harriet, Gunnela, Olle och Christer

Åda GCC 
Trosa Stadshotell 
Trosa Stadshotells historia

Tidigare nyhetsbrev

Du vet väl att våra tidigare nyhetsbrev finns på inloggningssidan för medlemmar. Där finns, förutom våra nyhetsbrev, även klubbens och damkommitténs nyhetsbrev. Klicka på hemsidans knapp ”Logga in för medlemmar” och ange ditt Golf-ID och samma lösenord som när du loggar in på Min Golf så hittar du undersidan ”Arkiv för nyhetsbrev” med listan över utskickade nyhetsbrev.