Senaste nytt

Höstmötesprotokollet klart

Protokollet från höstmötet 12 oktober är nu justerat och klart. Klicka på länkarna nedan för att ta del av protokollet samt bilagan.

Race to Christmas

Tävlingssäsongen är över och nu tar Race to Christmas vid med sällskapsspel på tisdagarna kl 10. När 18-hålsbanan stängs fortsätter vi på 9-hålsbanan.

Puttningstävlingarna

Vi kör igång med puttningstävlingarna i Barkarby Golfhall måndag 9 januari kl 13 och som pågår till och med 27 mars.

Bosse lämnar rollen som tävlingsledare. Vi söker nu dig som vill överta ansvaret för puttningstävlingarna. Hör av dig till någon i Plus55-kommittén (klicka här för kontaktuppgifter) eller mejla till plus55@bbgk.se.

Plus55:arnas höstresa till Åda GCC och Trosa Stadshotell

Helgen 4-5 september gjorde vi vår årliga höstresa. Denna gång till Trosa där vi spelade en lagtävling på Åda GCC och sedan åt middag och övernattade på gemytliga Trosa Stadshotell. 34 Plus55are deltog på resan.

Tävlingen på söndagen var en lagtävling – Rumba i valstakt – som vanns av laget Agneta Vasberg, Gunnela Blomqvist, Hasse Alexandersson och Lennart Rudblom.

Bästa individuella resultat hade Gunnela Blomqvist och Robert Åhlström. De två ”närmast hål”-tävlingarna vanns av Tommy Arveteg på hål 8 och Olof Tillander på hål 17. Olof var endast 6 cm från koppen. Han får ta i lite till nästa gång så han når fram.

Lagtävlingen utser också nästa års arrangörer och i år hade vi bestämt att det lag som hamnade sist i resultatlistan skulle få äran att organisera detta event. Tidigare har segrande lag fått ta den uppgiften. Vi ser med spänning fram mot nästa års resa.

Vi vill här ta tillfället i akt att tacka vår restaurang EttPlus2 Golf, Golfshopen och vår hemmaklubb BBGK för sponsring av priserna. Stort tack!

Christer Jonsson

Tidigare nyhetsbrev

Du vet väl att våra tidigare nyhetsbrev finns på inloggningssidan för medlemmar. Där finns, förutom våra nyhetsbrev, även klubbens och damkommitténs nyhetsbrev. Klicka på hemsidans knapp ”Logga in för medlemmar” och ange ditt Golf-ID och samma lösenord som när du loggar in på Min Golf så hittar du undersidan ”Arkiv för nyhetsbrev” med listan över utskickade nyhetsbrev.