Senaste nytt

Funktionärer sökes till Golfens SM-vecka 7-9 juli

Klubben kommer att arrangera SM för H70 och H75 och vi medlemmar hjälper till som funktionärer med uppgift att vara tävlingsledare, starter men också scoreinmatare, ta emot på parkeringen och förklara var allt finns.

Klubbchef Oliver May, tävlingsansvarig, hur många funktionärer har du nu?

- I dagsläget har sju anmält sig men vi behöver vara fler, helst 4-5 funktionärer till. Alla funktionärer kommer att få tröjor och jackor av märket Cutter & Buck att bära under tävlingen. De får fika på förmiddags- och eftermiddagspasset och lunch vid pass längre än sex timmar.

Vill du också vara funktionär under SM-veckan? Hör av dig till Oliver genom att mejla till oliver.may@bbgk.se.

Plus55-resan till Frösåker GCC - fulltecknad

Så snart anmälningslistan sattes upp på vår anslagstavla fylldes den snabbt på och är redan fulltecknad. En reservlista kommer att sättas upp om det kommer återbud framöver.

Hemsidans kalender – smidigaste vägen till våra tävlingar

Smidigaste vägen för att anmäla dig till en Plus55-tävling är via kalendern på hemsidans ingångssida. Klicka dig fram till den vecka du är intresserad av.

Klicka på tisdagens tävling och anmäl dig på direkten utan att först behöva logga in på Min Golf.

Golfens positiva effekter

När vi slår ut på första tee har vi flera timmars promenad framför oss. Dessutom ska vi dra golfvagnen och spela golf. Få människor rör sig så mycket på en dag.

På Golfa! finns en intressant artikel om golfens inverkan på vårt mående, såväl fysiskt som psykiskt. Klicka gärna här för att läsa artikeln.

Tidigare nyhetsbrev

Du vet väl att våra tidigare nyhetsbrev finns på inloggningssidan för medlemmar. Där finns, förutom våra nyhetsbrev, även klubbens och damkommitténs nyhetsbrev. Klicka på hemsidans knapp ”Logga in för medlemmar” och ange ditt Golf-ID och samma lösenord som när du loggar in på Min Golf så hittar du undersidan ”Arkiv för nyhetsbrev” med listan över utskickade nyhetsbrev.