Senaste nytt

Old members har bytt namn till Plus55

För att motverka att man felaktigt tolkar kommitténs namn till något annat än att vi riktar oss till klubbens medlemmar som är 55 år eller äldre beslutade vi på vårt höstmöte den 9 oktober att ändra namnet till Plus55.

Nu gör vi vårt bästa för att sätta ihop ett spelprogram till nästa år som är attraktivt för klubbens alla Plus55-are.

Nu drar Race2X-mas igång

Sommarsäsongen är över och nu tar våra höst- och vinteraktiviteter vid med Race2X-mas som spelas på 18-hålsbanan så länge den är öppen. När vintern kommer fortsätter vi på 9-hålsbanan.

Den som vill vara med kommer till klubbhuset tisdagar kl 10 för lottning. Tävlingsavgift 20 kronor. Potten delas sedan upp på de som har dagens tre bästa resultat.

Kom och testa padel på Bålsta Padel Club

Alla klubbens Plus55:are erbjuds att prova-på att spela padel med en instruktör som hjälper oss att komma igång.

Erbjudandet är kostnadsfritt - Bålsta Padel Clubs tränare introducerar dig till sporten och du får låna rack och bollar. Kaffe och bullar står givetvis framdukat.

Du har två testtillfällen att välja på:
Tisdag 5 november kl 10, eller
Onsdag 13 november kl 14.

Padel är idag den snabbast växande sporten i Sverige och de hoppas att du tycker att det skulle vara kul att testa. Är du intresserad av att prova på? Mejla kerstin.lundqvist04@gmail.com senast tre dagar innan testtillfället. Du är välkommen att ta med en kompis som också vill testa. Padelhallen finns på Ullevivägen 6 i Bålsta.

Vi i friviligkåren vill gärna bli fler

Frivilligkåren är ett gäng ideellt arbetade medlemmar som varit i gång i tio år. Nytt för i år är att vi byter arbetsdag till måndagar. Vi samlas kl 9, arbetar fyra timmar med fika i halvtid och avslutar med gemensam lunch. Förutom att vi gör en stor insats för klubben är det också en trevlig och rolig samvaro.  

Frivilligkåren utför underhållsarbeten på båda banorna för att avlasta banpersonalen men vi snickrar, målar, rensar och röjer även på anläggningen i övrigt för att hjälpa till att hålla finishen vid sidan av banorna, på övningsområdena, driving range, parkeringen samt inne i och omkring klubbhuset.

Vill du också ansluta dig till frivilligkåren?
Christer Jonsson, som är sammankallande, välkomnar fler att vara med i frivilligkåren. På vårt uppstartsmöte för i år har vi identifierat ett stort antal saker som behöver åtgärdas och vi välkomnar fler att ansluta sig så att vi kan nå våra mål.

Har du frågor om frivilligkåren, mejla Christer eller anmäl dig redan nu med namn och mobilnummer till christer.jonsson@swebowl.se

Veckovisa förfrågningar
Inför varje måndag skickar Christer en förfrågan till alla och frågar vilka som kan delta. Det är inget krav att vara med varje vecka. Du ställer upp när det passar.